Best Price
Guarantee
starting
at

69 €

ALLEE HOTEL

Dine
with us.

ALLEE HOTEL

Dine
with us.

ALLEE HOTEL

Dine
with us.

ALLEE HOTEL

Dine
with us.

ALLEE HOTEL

Dine
with us.

ENJOY

Culinary moments
at the
ALLEE HOTEL

Set in the elegant surroundings of our conservatory, our restaurant welcomes you Monday through Thursday from 6 pm.

The Light Fare Menu is our alternate dining option served all day from 11 am through 10 pm. Order these dishes as roomservice, too.
> Current Bistro Menu

Tagessuppe / 5.00

Rinderkraftbrühe mit Pfannkuchenstreifen und frischen Kräutern / 6.80

Hausgemachte Gulaschsuppe mit Rindfleisch, Paprika und Zitrone / 6.80

Klassischer Ceasar Salat mit Romanaherzen, Sardellen, Kapern, Parmesan und Croutons / 8.50

Klassischer Ceasar Salat mit Romanaherzen, Sardellen, Kapern, Parmesan, Croutons und würziger Maishähnchenbrust / 12.50

Gemischte saisonale Salate mit gerösteten Kernen, Nüssen und Kräutervinaigrette / 7.80

Schweizer Wurstsalat mit Paprika, Essiggurke, roter Zwiebel und Landbauernbrot / 8.50

Geräucherter Schinken auf Vollkornbrot mit gegrilltem Gemüse und hausgemachtem Pesto / 8.50

Hausgebeizter Lachs auf Vollkornbrot mit Kräuteraufstrich und frischem Meerrettich / 9.50

Eintopf der Woche auf Anfrage und nach Verfügbarkeit

The restaurant offers both our Allee Hotel classics as well as a seasonal menu which is carefully crafted using highest-quality, fresh produce. From intimate dinners to business cocktail and canapé receptions, Head Chef Jeroen te Riele will gladly create your individual menu options and cater for your needs. Contact us at 09161 8955-0

SUPPE

Cremige Topinambursuppe mit gegrillter Jakobsmuschel und Trüffel-Schmand / 7.80

Rinderkraftbrühe mit Tafelspitz, Wurzelgemüse und Grieß-Klößchen / 6.80

Schaumige Maronensuppe
mit Lebkuchenschaum und kandierter Zitrone / 6.80

VORSPEISE

Fränkischer Feldsalat mit Speck, Croutons und Kartoffel-Senf-Vinaigrette / 8.80

Geflammter Gewürzlachs mit marinierter Rote Bete, Apfel und Anis-Schmand / 9.80

Rindertatar
mit pochiertem Landei, Rucola und Parmesan / 10.80

Gebratene Garnelen
mit marinierter Kaki Frucht, gerösteter Quinoa und Granatapfel / 11.50

Aischgründer Karpfenfilet im Tempura-Mantel mit dreierlei Saucen und Tomaten-Mango-Salat
als Vorspeise / 9,00
als Hauptgang / 17,50

HAUPTGANG

Steinpilz Ravioli mit Petersilienwurzel, Salbei, Marone und Parmesan / 14.80

Gebratenes Zanderfilet mit Sauerkraut, Kartoffelpüree und Apfel-Meerrettichsauce / 21.50

Zweierlei von der Ente
– rosa gebratene Brust und geschmorte Keule – mit Apfelblaukraut, Zwetschgenkloß und Orangen-Enten-Jus / 22.80

Rehbraten
aus heimischer Jagd mit Mohn-Spätzle, Spitzkraut und Preiselbeersauce / 19.50

Wiener Schnitzel vom Kalbsrücken
mit hausgemachtem Kartoffel-Gurken-Salat und Preiselbeeren / 18.80

Rinderfilet vom fränkischen Weiderind
180 Gramm / 21.00
250 Gramm / 29.50

Roastbeef vom irischen Bio-Hereford Rind
180 Gramm / 18.00
300 Gramm / 28.00

Hierzu empfehlen wir:
Hausgemachte Kräuterbutter, Gegrilltes Gemüse, Scharfe BBQ-Sauce,
Kartoffelgratin, Pfefferrahmsauce, Bratkartoffeln mit Speck und Zwiebeln
/ je Beilage 3.00

DESSERT

„Dreierlei zum Abschluss“ Espresso, Haselnussgeist und Mini-Crème-Brûlée / 6.80

Internationale Käseauswahl mit schwarzen Nüssen, Feigensenf und Weintrauben / 9.80

Bratapfelcreme mit Tonkabohneneis und weißem Schokoladenschaum / 7.50

Spekulatiuseis
mit warmer Rotwein-Birne / 5.00

Sauerkirschen
mit Vanilleeis und Schokocrumble / 5.00

TEATIME

Coffee &
cake

Afternoon Coffee & Tea is served in the conservatory or outside on the terrace, so you can savour our selection of cakes whatever the weather. Local bakers deliver a selection of their handcraft to us. Many guests favor their Sunday coffee & cake at the Allee Hotel after a walk through the local countryside.

NOT ONLY FOR OVERNIGHT GUESTS

Breakfast

When you are staying with us overnight, the breakfast buffet is included in the room rate. Of course, we welcome guests from outside to our popular breakfast buffet. Freshly made egg dishes and home-marinated norwegian salmon are expectig you for instance.

Our breakfast times:
Mo. – Sa. 06.30am – 10.00am
So. and holidays
„late sleeper breakfast“
07.00am – 12.00noon

NOT ONLY FOR OVERNIGHT GUESTS

Breakfast

When you are staying with us overnight, the breakfast buffet is included in the room rate. Of course, we welcome guests from outside to our popular breakfast buffet. Freshly made egg dishes and home-marinated norwegian salmon are expectig you for instance.

Our breakfast times:
Mo. – Sa. 06.30am – 10.00am
So. and holidays
„late sleeper breakfast“
07.00am – 12.00noon

HEAD CHEF

Jeroen
te Riele

In September 2015, we were pleased to appoint Mr Jeroen te Riele as new Head Chef to the ALLEE HOTEL restaurant. He brought his innovative cookery skills with him. Dining at Allee Hotel is a bow to local food and drink. Each menu is carefully crafted using fresh and mostly local produce being used in a relaxed yet imaginative way, evolving through the seasons.

THE HOTEL BAR

The
Oil Cabinet   

Lubricants – Fuels – Frost protection

Our liquor cabinet has been furnished in a delightful contrast to the rest of the house: find graffiti, assembly lines, pressure gauges, oil cans und ceramic-insulators.
Featuring regional beers and wines, various spirits and liquors, we welcome you to indulge in Allee Hotel style.

We hope to see you

We hope to see you

Allee Hotel · Alleestraße 14 · 91413 Neustadt a.d.Aisch

+49 9161 8955-0


  Book now!
Check in
23.10.
2018
Check out
30.10.
2018
People
1

  • 1
  • 2
  • 3
Or give us a call: +49 9161 8955-0